Help je mee? Word vrijwilliger of loop stage bij ons!

Er is altijd wat te doen bij OERgroen!

Activiteiten bij OERgroen

Bij OERgroen valt er het hele jaar door van alles te beleven! Zo worden er bijvoorbeeld rondleidingen en bosborrels in het voedselbos georganiseerd. Ook kun je als vrijwilliger meedoen tijdens onze meewerkdagen. En voor wie op zoek is naar een boeiende groene stage, bieden we gecertificeerde stagebegeleiding.

Op deze pagina vind je een overzicht van alle activiteiten, en in onze agenda zie je wanneer ze plaatsvinden. 

Rondleiding in het voedselbos

Voedselboswachter Babbe organiseert het hele jaar door rondleidingen. Je kunt onze agenda bekijken voor de data. Daarnaast is het mogelijk om een privé of groepsrondleiding te boeken. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

We organiseren ook bosborrels waarbij je na de rondleiding kunt genieten van een gezellige borrel en een heerlijke soep.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in ons mooie voedselbos!

Meewerkdagen

Iedere donderdag kun je bij ons komen meehelpen. We zijn er van 10.00 tot 16.00 uur. Samen met een groep gezellige vrijwilligers voeren we allerlei werkzaamheden uit die horen bij het aanplanten en onderhouden van een voedselbos.

Laat het ons even weten als je wilt komen. We kijken ernaar uit om kennis te maken en samen aan de slag te gaan!

Stage lopen

Stage lopen bij OERgroen is een inspirerende en leerzame ervaring. Als gecertificeerd stagebegeleider bieden we een groene omgeving waar je praktijkkennis opdoet over permacultuur, voedselbossen en duurzaamheid.

Tijdens je stage werk je actief mee aan diverse projecten. Voedselboswachter Babbe staat klaar om je te ondersteunen en te begeleiden. 

Interesse? Stuur ons een berichtje!

Ontdek de schoonheid van ons voedselbos! Neem contact met ons op voor een rondleiding of bosborrel. Of help een handje mee tijdens een meewerkdag. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in ons groene paradijs!

Contact

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen snel contact met je op.

Het formulier is verzonden!

Bedankt voor je bericht! We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Als je je hebt aangemeld voor een workshop krijg je altijd nog een persoonlijke bevestiging. Workshops gaan namelijk alleen door bij voldoende aanmeldingen.