Help je mee? Word vrijwilliger of loop stage bij ons!

Boomverzorging of kap

Boomverzorging door Groenbedrijf de Boomklever

Verzorgen of verwijderen van bomen

Bij OERgroen kun je ook terecht voor het verzorgen of verwijderen van bomen. We werken hiervoor samen met groenbedrijf DE BOOMKLEVER.

Groenbedrijf DE BOOMKLEVER is een jong bedrijf dat gespecialiseerd is in het snoeien en kappen van bomen. Dit is een vak apart, omdat er vaak beperkte ruimte is en de omstandigheden soms moeilijk of zelfs gevaarlijk kunnen zijn. Veiligheid staat altijd voorop. Met gebruik van modern gereedschap en professionele klimmaterialen worden uw bomen op een veilige en vakkundige wijze gesnoeid of gekapt.

Bij het kappen wordt stap voor stap te werk gegaan. Eerst worden de takken verwijderd, waarna de boom in delen wordt gekapt om deze gecontroleerd te laten zakken, zodat er geen gevaar ontstaat voor de directe omgeving. Indien gewenst kan ook de volledige boomstronk worden verwijderd. Na afloop wordt alles netjes opgeruimd en indien nodig afgevoerd.

Het verkrijgen van kapvergunningen kan per gemeente verschillen. Om problemen te voorkomen, raden we aan om de voorschriften binnen je gemeente te raadplegen. Indien gewenst kan Groenbedrijf DE BOOMKLEVER hierbij helpen.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen om je wensen te bespreken en voor een vrijblijvende prijsopgave. Je kunt ook bij ons terecht voor advies over heraanplant.