Help je mee? Word vrijwilliger of loop stage bij ons!

Verhuur & Groepsarrangementen

Ontdek de verhuurmogelijkheden van Voedselbos OERgroen!

Wist je dat je nu de mogelijkheid heeft om de locatie van Voedselbos OERgroen te huren? Vanaf dit jaar stellen we ons voedselbos  ter beschikking voor mensen die een activiteit willen organiseren.

Deze zomer worden er bijvoorbeeld yogalessen gegeven en op warme zomeravonden worden er voedselbosdiners geserveerd. Maar denk ook aan bushcraft, workshops en andere activiteiten. Dit alles vindt plaats in de prachtige buitenlucht!  Er zijn verschillende groepsarrangementen mogelijk.

Heb je zelf ideeën, specifieke wensen of zie je mogelijkheden om in ons voedselbos specifieke activiteiten te organiseren? Laat het ons weten! Het is natuurlijk wel belangrijk dat de natuur er geen last van heeft.

 

Neem zeker contact met ons op, want in overleg is er veel mogelijk!

verhuur

Yurt

Op het terrein van OERgroen kun je een Yurt huren, waar je diverse activiteiten kunt ondernemen zoals yoga, meditatie en teambuilding. 

De Yurt biedt een unieke en natuurlijke omgeving voor ontspanning en groepsactiviteiten. Omringd door een groen landschap, is het de ideale plek om te ontsnappen aan de dagelijkse hectiek en te genieten van de natuur. 

overnachten

Pipowagen

Voedselbos Chaam

Hoe leuk is het om in onze Pipowagen te overnachten? 

Op dit moment zijn we de pipowagen nog aan het verbouwen. 

Zodra hij af is zullen we de foto’s en reserveringsmogelijkheden op deze website laten zien.

Groepsarrangementen

Wil je graag met je eigen groep deelnemen aan een van onze activiteiten? Dat kan!

Je kunt je eigen dag samenstellen en daarbij kiezen uit al onze activiteiten.

De activiteiten omvatten onder andere: een rondleiding door het voedselbos, werken in het bos, yoga, een workshop fermenteren, het maken van een bijenhotel, het enten van eetbare paddestoelen in een stammetje dat je mee naar huis kunt nemen, een lezing over permacultuur of biodiversiteit, het oogsten van wilde planten en leren hoe je ze kunt gebruiken, koken op een open vuur, of pizza’s bakken in een houtgestookte oven. We werken ook samen met Els van Uitvogelen. Zij verzorgt creatieve workshops zoals het maken van landart, natuurschilderijtjes, meditatie en intuïtief schrijven op onze locatie. Voor meer informatie kun je terecht op www.uitvogelen.com.

Dit alles kan gecombineerd worden met een volledig biologische lunch, borrel of diner, hoofdzakelijk bereid met ingrediënten uit ons eigen bos en tuin.

Heb je zelf een speciale activiteit die je in het voedselbos wilt organiseren en wil je daarbij bijvoorbeeld graag een lunch of borrel, dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

Enthousiast geworden? Neem contact met ons op voor maatwerk.

Contact

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen snel contact met je op.

Het formulier is verzonden!

Bedankt voor je bericht! We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Als je je hebt aangemeld voor een workshop krijg je altijd nog een persoonlijke bevestiging. Workshops gaan namelijk alleen door bij voldoende aanmeldingen.